Info

Wie zijn wij

DSV Instrumentenverzekering is onderdeel van DSV Assurantiegroep B.V. Wij zijn een middelgrote Registermakelaar in AssurantiĆ«n (RMiA) en hebben al jarenlang ervaring in het verzekeren van instrumenten. Wij zijn een volledig onafhankelijk intermediair dat niet gebonden is aan enige verzekeraar of andere financiĆ«le instelling.

Kwaliteitswaarborgen

Wij zijn aangesloten bij een aantal instituten die erop toezien dat wij zorgdragen voor de mimimaal vastgestelde normen. Ons streven is om onze werkzaamheden met een zo hoog mogelijke kwaliteit uit te voeren.

Over de instrumentenverzekering

DSV Instrumentenverzekering heeft een speciaal verzekeringsproduct ontwikkeld voor de instrumenten (met toebehoren) van particulieren en beroepsmuzikanten, ook orkesten en professionele bands met eigen opslag en transport kunnen bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid in dit segment hebben wij speciale afspraken kunnen maken met verzekeraars. Hier leest u wat u kunt verzekeren op de instrumentenverzekering en onder welke voorwaarden en condities.