Info

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

In lijn met de adviezen en maatregelen vanuit de overheid en het RIVM hebben wij besloten om voornamelijk vanaf huis te werken. Gezondheid en veiligheid staat boven alles en wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze relaties en medewerkers te beschermen en verdere verspreiding tegen te gaan.

Uiteraard doen wij er alles aan om via telefoon en e-mail bereikbaar te zijn zoals u dat van ons gewend bent.

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Wij ontvangen steeds meer vragen over de ontwikkelingen rond het virus in relatie tot de verschillende verzekeringen. Het Verbond van Verzekeraars heeft op de website een pagina met vragen en antwoorden over het coronavirus opgenomen. Hier staat een aantal vragen rondom het coronavirus en (de impact op / dekking door) verschillende verzekeringen.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u via onze website en/of in onze communicatie op de hoogte van een eventuele aanpassing op onze getroffen maatregelen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit onderwerp of uw specifieke situatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Over de instrumentenverzekering

DSV Instrumentenverzekering heeft een speciaal verzekeringsproduct ontwikkeld voor de instrumenten (met toebehoren) van particulieren en beroepsmuzikanten, ook orkesten en professionele bands met eigen opslag en transport kunnen bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid in dit segment hebben wij speciale afspraken kunnen maken met verzekeraars. Hier leest u wat u kunt verzekeren op de instrumentenverzekering en onder welke voorwaarden en condities.

Verzekeringskaart

VERZEKERINGSKAARTEN

Wil je in een oogopslag zien wat de belangrijkste kenmerken van een verzekering zijn? Bekijk dan de Verzekeringskaart! Elke verzekeraar heeft voor veelvoorkomende verzekeringen zulke verzekeringskaarten op zijn site staan. Hierop kun je gemakkelijk zien wat wel en wat niet gedekt is op de polis. Hoe werkt de Verzekeringskaart? Bekijk daarvoor dit filmpje van het verbond van verzekeraars:

Weten hoe de verzekeringskaarten werken? Bekijk het filmpje

Verzekeringskaarten:

> Instrumentenverzekering

Kwaliteitswaarborgen

Wij zijn aangesloten bij een aantal instituten die erop toezien dat wij zorgdragen voor de mimimaal vastgestelde normen. Ons streven is om onze werkzaamheden met een zo hoog mogelijke kwaliteit uit te voeren.